RAPORT DE ACTIVITATE 2017

Anul 2017 nu a fost prea blând cu România, iar controversatul context politic, economic și social a generat o stare de neliniște în societate, atât în sectorul public, cât și în sectorul privat. Din fericire, anul acesta societatea civilă românească a devenit mai activă, mai implicată și mai unită ca niciodată în istoria noastră recentă ca democrație matură.

În acest context, al neliniștii cetățenești, a dorinței de implicare și a unei viziuni comune despre cum putem folosi potențialul tehnologiei și talentului specialiștilor români în beneficiul societății, a luat ființă Comunitatea CivicTech România.

 

Retrospectiva activității CivicTech România în 2017

Primul an de CivicTech România

Pe o cărare nebătătorită pe care ne-am construit-o cu fiecare pas înainte, am pornit împreună în misiunea de a contribui, prin proiecte civice de digitalizare, la o societate românescă mai deschisă, mai transparentă și mai conectată prin servicii publice digitale.

Ca fiecare început, primul an de CivicTech România a fost greu, însă gândul că vă avem alături ne-a dat în permanență puterea și determinarea să continuăm.

Vă mulțumim că ați crezut în noi, că ne-ați fost alături și că vă numărați printre cei hotărâți să construiască schimbarea pe care o visează!

Abonează-te la noutățile CivicTechRO!