Cine suntem
Marius Ghițoiu

Dezvoltare Software,

Administrare de sistem

Marius Ghițoiu este inginer software cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de soluții web custom atat pentru clienți din România cât și din SUA. Înainte să se alăture proiectului CivicTech a fost printre voluntarii care au contribuit activ la proiectele GovITHub, cu o implicare notabilă în proiectul RENSA – registrul electronic național pentru evidența screening-ului auditiv.

 

EXPERIENȚĂ

Marius a lucrat din 2007 si până în prezent în mai multe companii ca programator web și team lead unde a contribuit la dezvoltarea de soluții software din zona de e-commerce, e-learning, aplicații mobile și altele.

Implicat activ în dezvoltarea comunității din care face parte, Marius are o istorie bogată în voluntariat contribuind la proiecte civice precum www.comunitateabiciclistilor.ro sau www.drumuriverzi.ro pe care le-a sprijinit cu competențele sale.

A ales să se implice în proiectul CivicTech pentru a pune tehnologia în slujba cât mai multor oameni, prin implementarea de soluții software care să aiba un impact pozitiv asupra activitătii desfășurate de aceștia.