Cine suntem

Ligia Adam

Marketing și Comunicare, Management de Proiect

Ligia coordonează eforturile de comunicare și de marketing a comunității CivicTechRO și crede în puterea informației, a tehnologiei și a colaborării conectate.

De la conținut la strategie de comunicare, social media sau tactici de promovare online, Ligia comunică povestea ideilor inovatoare în cuvinte cât mai simple și mai clare.

EXPERIENȚĂ

Cu o experiență de 10 ani în comunicare și marketing digital pe piața locală și internațională, Ligia a făcut parte, timp de mai bine de 5 ani, din echipa globală de marketing și comunicare a Bitdefender, iar experiența ei profesională include numeroase proiecte și colaborări cu startup-uri din Europa dar și cu branduri consacrate precum Samsung sau UNICEF.

În cadrul GovITHub, Ligia s-a ocupat de comunicarea și promovarea rezultatelor proiectelor GovIThub, de  activitățile de promovare și de site-ul de prezentare al programului, de comunicarea și coordonarea voluntarilor, precum și de dezvoltarea, alături de Claudiu Ceia, a aplicației ROdiaspora, destinată românilor din afara granițelor. În prezent, se implică în coordonarea activității CivicTech România și în proiectele care au nevoie de abilitățile ei.

Licențiată în Comunicare & PR și absolventă a unui masterat in Comunicare Politică și Marketing Electoral, Ligia este pasionată de online, marketing și tehnologie, dovedind de-a lungul timpului că dedicarea în proiectele în care crezi dă întotdeauna roade.