Cine suntem

Ligia Adam

Marketing și Comunicare, Management de Proiect

Ligia coordonează eforturile de comunicare și de marketing a comunității CivicTechRO și crede în puterea informației, a tehnologiei și a colaborării conectate.

De la conținut la strategie de comunicare, social media sau tactici de promovare online, Ligia se descurcă destul de decent în a spune povestea ideilor inovatoare în cuvinte cât mai simple și mai clare, mai puțin atunci când scrie despre ea.

EXPERIENȚĂ

Cu o experiență de 10 ani în comunicare și marketing digital pe piața locală și internațională, Ligia a făcut parte, timp de mai bine de 5 ani, din echipa globală de marketing și comunicare a Bitdefender, iar background-ul ei profesional include numeroase proiecte și colaborări cu start-up-uri din Europa dar și cu branduri consacrate precum Samsung sau UNICEF.

În cadrul GovITHub, Ligia s-a ocupat de comunicarea și promovarea rezultatelor proiectelor GovIThub, de  activitățile de promovare și de site-ul de prezentare al programului, de comunicarea și coordonarea voluntarilor, precum și de dezvoltarea, alături de Claudiu Ceia, a aplicației ROdiaspora, destinată românilor din afara granițelor. În prezent, Ligia conduce o agenție de consultanță în marketing și comunicare specializată pe tehnologie și se implică în coordonarea activității CivicTech România și în proiectele care au nevoie de skill-urile ei.

Licențiată în Comunicare & PR și absolventă a unui masterat in Comunicare Politică și Marketing Electoral, Ligia este pasionată de online, marketing și tehnologie, dovedind de-a lungul timpului că dedicarea în proiectele în care crezi dă întotdeauna roade.