Cine suntem

Cristina Moga

Arhitectură Software,

proiectare și dezvoltare

Cristina, ex-bursiera GovITHub care a reușit să strângă cea mai mare și mai implicată echipă de voluntari în jurul proiectului RoadRo, s-a numărat și printre specialiștii delegați de Guvern timp de 3 luni pentru a construi, alături de echipa STS, noi module pentru MySMIS – platforma de gestionare a fondurilor europene.

Alături de voluntarii din echipa sa, Cristina a lucrat și la modernizarea aplicației de gestiune a pașapoartelor pentru căluții din România, hotărătă să ajute prin muncă și să reprezinte la masa nevoilor de digitalizare și acele voci adeseori trecute cu vederea de promisiunile de modernizare.

EXPERIENȚĂ

Cu o experiență de peste 11 ani în proiectarea și dezvoltarea de sisteme software în domeniul privat, înainte de a se dedica proiectelor civice pentru cetățeni Cristina a condus proiecte pentru piața din Germania și SUA și are o experiență foarte vastă în dezvoltarea de aplicații software complexe, în special pentru industria auto.

În 2013 a co-fondat o companie de dezvoltare produse software care activează exclusiv pe piața din SUA, dar crede cu tărie în români, în munca cinstită și își dorește să se implice și să își pună experiența la treabă pentru viitorul digital al României.

Cristina a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul UTCN în 2005. Pasionată de fotografie, înot, snowboarding, matematică și călatorii, Cristina a co-fondat CivicTech România pentru că vrea să fie alături de oamenii care fac România o țară mai pentru oameni, mai ‘user-friendly ‘:)