Raspunsurile CivicTech la Consultarea Publică facuta de World Bank in Romania

 

Banca Mondială a demarat recent o consultare publică în România, adresată comunităților academice, actorilor din sectorul privat, autoritățile publice locale și naționale și reprezentanților societății civile, pentru a caută opinii variante cu privire la modul cel mai bun prin care Grupul Băncii Mondiale poate ajuta România să își deblocheze pe deplin potențialul economic și să facă față provocărilor sale de dezvoltare.

Systematic Country Diagnostic (SCD) este un document care oferă cadrul analitic pentru angajamentul strategic al Grupului Băncii Mondiale în România și analizează o serie de probleme care afectează creșterea economică, încercând în același timp să identifice barierele și posibilitățile de reducere a sărăciei și oportunități de prosperitate comună.

Astfel, Banca Mondială a lansat în perioada 18.10-30.11.2017 o serie de întrebări adresate societății românești, la care a răspuns și CivicTech România, în calitate de reprezentant al societății civile. Ce am identificat noi ca principale probleme și oportunități de deblocare pentru România cu sprijinul World Bank vă invităm să descoperiți accesând link-ul de mai jos:

CivicTech Romania – WB Public SCD Consultation Romania 2017