Dăm startul echipelor de proiect!
Hai în CivicTech România!

Ne bucurăm să vă anunțăm că dăm startul formării de echipe de lucru pentru proiectele dezvoltate în cadrul civictechᴿᴼ! Specialiști voluntari din toate domeniile sunt invitați să ni se alăture în misiunea de a dezvolta împreună proiecte care sprijină ideile și inițiativele ce aduc valoare societății și fac administrația publică să funcționeze mai bine pentru cetățean.

Am pornit deja la drum cu 8 proiecte ambițioase alături de parteneri instituționali care ne împărtășesc viziunea și principiile de lucru, cum ar fi: Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), Primăria Municipiului Alba Iulia și Agenția Națională pentru Zootehnie și avem în acest moment 17 poziții deschise pentru proiectele în lucru. Te așteptăm să descoperi cu ce ai putea ajuta și te așteptăm în comunitate!

IATĂ CE CĂUTĂM:

Pe măsură ce definim noi specificații tehnice și funcționale vom adăuga și alte job openings în VoluntApp – platforma voluntarilor civictechᴿᴼ. Competențele de care avem nevoie sunt foarte diverse, ia în curând vom anunța noi proiecte. Dacă ai și tu o idee de proiect, trimite propunerea ta aici.

Înscrie-te ca voluntar în civictechᴿᴼ!

Pentru a te putea înregistra oficial în comunitatea civictechᴿᴼ  te invităm să completezi formularul dedicat de pe civictech.ro și să urmezi instrucțiunile pe care le vei primi pe mail ca urmare a înregistrării. HAI și TU!


Fondată de ex-bursieri GovITHubcivictechᴿᴼ este comunitatea care îi aduce împreună pe cei care cred într-o societate românească deschisă, transparentă și conectată prin servicii publice digitale.