Continuăm ce-am început. Hai și tu!

Te invităm să ni te alături în civictechᴿᴼ, comunitatea celor care cred într-o Românie care folosește potențialul tehnologiei și talentului specialiștilor români pentru a dezvolta soluții digitale eficiente în beneficiul societății.

civictechᴿᴼ este un start-up independent, non-guvernamental și non-profit pornit în primăvara lui 2017 de ex-bursieri GovITHub, care își propune să continue, alături de voi, instituții publice și alți parteneri ai societății civile, proiecte care să aducă România mai aproape de viziunea care ne unește.

Am pornit civictechᴿᴼ fiindcă noi credem că România se poate schimba în bine, și împreună, prin competențele pe care le aducem și acțiunile pe care le facem, putem contribui la această schimbare. Suntem deja 628 și prin muncă și rezultate vom fi in ce în ce mai mulți.

CU CE PORNIM LA DRUM

Pe scurt, iată la ce am lucrat în ultimele luni:

  • am încheiat deja primele parteneriate cu instituții publice ca să asigurăm un angajament ferm de implementare a proiectelor digitale la care se lucrează în comunitatea civictechᴿᴼ
  • am pregătit procese, instrumente și metodologii mai bune de colaborare, ca să optimizăm etapele de decizie, implicare și alocare de resurse în proiectele noastre
  • iar în prezent explorăm oportunități de finanțare care să ne permită să rămânem sustenabili și să funcționăm eficient.

Și iată doar câteva dintre proiectele pe care ne propunem să le construim alături de voi [VEZI TOATE PROIECTELE ]

HAI și TU!

Ca să te poți înregistra oficial în comunitatea civictechᴿᴼ te invităm să completezi formularul dedicat de pe civictech.ro și să urmezi instrucțiunile pe care le vei primi pe mail ca urmare a înregistrării!

Te așteptăm apoi pe Slack cu mai multe detalii despre drumul fondării civictechᴿᴼ!